Praktisk och snygg TV-bänk

TV-bänk

Jag har varit på jakt efter en snygg och praktiskt TV-bänk men inte riktigt hittat vad jag önskar på Mio och IKEA. Det var förvisso bara två av kanske 5-6 möbelbutiker inom ett körområde på 3 mil men jag var ganska trött efter de två besöken senast så jag beslutade mig för att titta igen senare.

TV-Bänk-2Senare samma kväll sökte jag på TV-bänk online och hittade flera intressanta butiker som säljer just TV-bänkar och mediamöbler. Mitt mål har hela tiden varit att ha en vit TV-bänk och sedan montera min platt-TV på väggen ovanför. Jag vill inte att TV-bänken och TV:n ska ta för mycket fokus så att allting är i en diskret och stilren färg som vitt när även väggen är vit tycker jag är toppen.

Jag vill hellre dekorera med matta, gardiner och andra inredningsdetaljer medan möbler som TV-bänken har ett diskret framhävande i rummet.

TV-bänken ovan kostade bara 2995 kronor och jag tror den kommer bli riktigt snygg även om jag är väldigt tveksam till att ha belysningen tänd.

One thought on “Praktisk och snygg TV-bänk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *